این شخص پس از مرگ پدر (که بر اثر توطئه خاناحمد به قتل رسید) متولد شد و شاه طهماسب ضمن موسوم نمودن او به جمشید، تربیت او را بر عهده داشدار بیک صفوی گذاشت که مدت هفت سال در خلخال این مأموریت را انجام داد. «مصاحبه با «مهران رجبی» بازیگر نقش پدر دکتر قریب: خیلی براق نگاه نکن». روسیه قصد داشت استانبول را تصرف کند و انگلیس تمایل داشت با کمک روسها عثمانی را تقسیم کند، اما نمیخواست روسیه یکهتاز باشد و به عنوان قهرمان استقلال ملل بالکان عرض اندام نماید. بیستمین دوره جشن حافظ که توسط دنیای تصویر برگزار میشود، در ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ با حضور محدود برخی چهرههای سینمایی و تلویزیونی بهمنظور رعایت پروتکلهای بهداشتی به دلیل دنیاگیری کروناویروس و در محوطه روباز عمارت «دانیال» در گرمدره کرج با اجرای احسان علیخانی برگزار شد. به روایت پیران قوم (در دوره زندیه)، شخصی به نام شاهکرم از عشایر چگنی لرستان به فارس مهاجرت کرده است. چند ماهی که از حضور آنان در شیراز میگذرد، شاهکرم به اصرار پسرش میرکرم تصمیم بازگشت به لرستان گرفته، اما اللهمراد به علت وصلت با ایل خمسه ساکن ایالت فارس برای همیشه در آن سرزمین ماندگار شده و فرزندان او طایفه چگنی شیری مشهور به اولاد شاهکرم را در استان فارس پایهگذاری میکنند.
امیررضا دلاوری همسر
Po st was generated with t he he lp of G SA Conte nt G enerat or DEMO!
طایفههای میرزاوند و شهکرم خود را از نسل عبدالله سلطان چگنی میدانند که از چگنیهای تبعیدی و مهاجر به خراسان و از حاکمان و شاعران آن دیار بوده است، شهکرم بزرگ فرزند شاهرضا بوده است، شاهرضا و شاهمیرزا (جد طایفه میرزاوند) برادر بوده که میگویند فرزندان شخصی به نام وارسته و وارسته نیز فرزند عبدالله سلطان چگنی بوده است. در کتاب نسبنامه طایفه شهکرم به نقل از حجت کهزادی یکی از معمرین طایفه میرزاوند آمده است: شاهمیرزا (جد طایفه کنونی میرزاوند) و شهکرم بزرگ، متعلق به سالهای ۱۰۱۰ تا ۱۱۰۰ ق بودهاند. تبار طایفه شاهکرمی به کدخدا شهکرم فرزند کدخدا قرهحسن چگنی معاصر اواخر دوران صفوی تا اواخر سلسله زندیه میرسد. از دوران صفویه تا قاجار، کدخداها به القاب دیگری چون؛ بیگ، کیخا، خواجه، خان، کلانتر و آقا (بزرگ طایفه) نیز شناخته می شدند. شاهکرم از ترکیب دو واژه "شاه" و "کَرَم" تشکیل شده است، شاه در لغت به معنی پادشاه و ملک بود. خان احمد پس از درگیری با سلطان محمد کهدم و پسر او امیره شهنشاه و کشتن آنان و شکست نیروهایش توانست ولایت بیهپس را تصرف نماید، زیرا پس از فرار مظفر سلطان به شروان، مدتی در ولایت بیهپس هرجومرج حاکم بود تا این که امیرسلطان محمد کهدم به دعوی خویشی مظفرسلطان و به داعیه وراثت ملک گیلان، با بزرگان و اشراف و اعیان و سرداران سپاه بیهپس متفق شده و در رشت قدرت گرفت (۱۷.
امیررضا دلاوری کیه
تاجور تاجدار، سلطان، ملک، صاحب تاج، شه، خدیو، شهریار، خدیش، خسرو، میر، امیر، شاهنشاه، حکمران یک مملکت که نامهای دیگرش: ملک و سلطان و پادشاه است. چون خان احمد در صغر سن بود، شاهطهماسب حکومت گیلان را موقتاً به برادر خود بهرام میرزا داد که خود نارضایتیهایی در مردم بیهپیش ایجاد کرد، لیکن پس از اینکه خان احمد به سن رشد رسید، شاه طهماسب حقوق او را رعایت کرد و او را حکمران بیهپیش شناخت و بیهپس را نیز ضمیمه قلمرو او کرد. لیکن خان احمدخان حاکم لاهیجان بارها از او نزد شاه طهماسب بدگویی کرد تا اینکه شاه طهماسب او را به دربار طلبید و سرانجام به قتل رسانید. مویدالدوله در سال ۳۷۳ هجری، در گرگان درگذشت و بزرگان دولت برای اینکه تصمیم بگیرند، چه کسی را میتوان به جای مویدالدوله به حکومت نشاند، با هم مشورت کردند. بداق خان در سال ۹۹۷ به عنوان لَهلِه و اتابک شاهزاده حسن میرزا پسر دوم شاه عباس منصوب شد و سپس با دریافت مقام امیرالامرایی تا سال ۱۰۱۵ هجری همچنان بر خراسان فرمانروایی کردند. ق سال مرگ شاهاسماعیل، روابط گیلان با دربار صفوی حسنه بود، لیکن امیره دباج در زمان شاهطهماسب اول از دولت صفوی روی برتافت و چون سلطان سلیمانخان قانونی، پادشاه عثمانی، در سال ۹۴۰ ه¨.
امیررضا دلاوری در خندوانه
تلاشهای خاناحمد برای دریافت کمک از تزار روس یا سلطان عثمانی بینتیجه ماند و او ناگزیر پس از شکست در برابر قوای شاهعباس به شروان فرار کرد و حکومت گیلان دردست سرداران شاهعباس افتاد. اما سرانجام سه سال بعد در شروان بهدست سرداران قزلباش گرفتار و به فرمان شاه طهماسب به قتل رسید. پس از سقوط سلسله زند، فتحعلیخان مأمور سرکوب نیروهای باقیماندهٔ لطفعلیخان در بم و جیرفت شد و سپس به سمت خلیج فارس لشکر کشید و سرانجام در جریان قتلعام مردم کرمان و شکنجهٔ لطفعلیخان توسط آقامحمدخان غایب بود. به کوشش محمدرضا نصیری. نام پسر این شخص اللهمراد و نوهاش که کردعلی نام داشته به طایفه شیری آمده است. با روی کار آمدن شاهعباس سیاست تمرکزگرایی شدیدی دنبال شد، وی درصدد برآمد که ملوکالطوایفی و سلسلههای محلی را در کشور براندازد و با ایجاد یک حکومت قوی و مستقلِ مرکزی، قدرت و فرمان دولت، یعنی شخص شاه را بر تمام کشور حاکم سازد.
اگر از نوشتن این مطلب لذت بردید امیر رضا دلاوری و شاهرخ استخری و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد کلیک کنید لطفا از صفحه ما بخواهید.